Announcement

Collapse
No announcement yet.

[SOLVED] otmapp55 not starting

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [SOLVED] otmapp55 not starting

    Hi

    We are installing Oracle 5.5 cu5. We have installed Weblogic 9, OAS Forms and reports services, Oracle 10 g, and OTM installation done with instance type Web and Application server.

    Now Tomcat services is starting fine. otmapp55 service is not starting. The console log throws the following error msg.

    Kindly help what is the problem and how to rectify it.

    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | WrapperStartStopApp: Encountered an error running start main: java.lang.NoClassDefFoundError: java/lang/instrument/ClassFileTransformer
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | java.lang.NoClassDefFoundError: java/lang/instrument/ClassFileTransformer
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | at java.lang.Class.forName(Ljava.lang.String;ZLjava.l ang.ClassLoaderLjava.lang.Class;(Unknown Source)
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | at java.lang.Class.forName(Ljava.lang.String;I)Ljava. lang.Class;(Unknown Source)
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | at weblogic.Server.isRedefineClassesSupported(Server. java:183)
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | at weblogic.Server.intializeClassloader(Server.java:1 66)
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | at weblogic.Server.main(Server.java:66)
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | at java.lang.reflect.Method.invoke(Ljava.lang.Object;[Ljava.lang.Object;I)Ljava.lang.Object;(Unknown Source)
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | at org.tanukisoftware.wrapper.WrapperStartStopApp.run (WrapperStartStopApp.java:159)
    INFO | jvm 1 | 2009/11/20 17:44:49 | at java.lang.Thread.run()V(Unknown Source)
    STATUS | wrapper | 2009/11/20 17:44:52 | <-- Wrapper Stopped

    Thanks
    Uppili

  • #2
    Re: otmapp55 not starting

    Don't think 5.5 supports Weblogic 9
    Prior to CU6, only WL 8.1 SP4 is supported. Even in CU6, only supports up to WL 8.1 SP6
    Please refer to Technical Architecture Guide http://download.oracle.com/docs/cd/B...chitecture.pdf
    Last edited by josephliang; November 20, 2009, 13:07.
    --
    Joseph Liang
    MavenWire APAC
    http://www.mavenwire.com/

    Comment


    • #3
      Re: otmapp55 not starting

      Hi Joseph,

      Can we go ahead with Web logic 8.1 SP6. Will OTM 5.5 support that? Please advise

      Rgds
      Uppili

      Comment


      • #4
        Re: otmapp55 not starting

        Then you should check with Oracle support.
        --
        Joseph Liang
        MavenWire APAC
        http://www.mavenwire.com/

        Comment


        • #5
          Re: otmapp55 not starting

          If you are under 5.5 CU6 then you'll need 8.1 SP4. If you have 5.5 CU6 then you'll need 8.1 SP6.
          If my post was helpful please click on the Thanks! button

          MavenWire Hosting Admin
          15 years of OTM experience

          Comment


          • #6
            Re: otmapp55 not starting

            Hi

            Pls find attached herewith the log file of oas. Also attached is the error screen shot of OTM. Kindly help where i need to change for OTM to start
            Attached Files

            Comment


            • #7
              Re: otmapp55 not starting

              Hi All,

              We are now able to get the login screens but it looks a bit different. Find attached herewith the screen shots for your ref. Do i need change any web settings for getting the proper page??

              Pls help!!!!

              Rgds
              Uppiliyappan.M
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Re: otmapp55 not starting

                From the log, I am guessing that dbpatch_55.sql was not loaded at all or not loaded properly.
                --
                Joseph Liang
                MavenWire APAC
                http://www.mavenwire.com/

                Comment


                • #9
                  Re: otmapp55 not starting

                  Where i can find this?

                  Comment


                  • #10
                    Re: otmapp55 not starting

                    Found this file... Do i need run this as System user or Sys user

                    Comment


                    • #11
                      Re: otmapp55 not starting

                      I just have a feeling that you haven't gone through Admin Guide carefully. Please do so if that's the case, because I believe this won't be the only step you were missing!
                      Last edited by josephliang; December 3, 2009, 12:44.
                      --
                      Joseph Liang
                      MavenWire APAC
                      http://www.mavenwire.com/

                      Comment


                      • #12
                        Re: otmapp55 not starting

                        Hi joseph

                        I have completed all the steps including dbpatch_55 from admin guide. Now my log says the following error

                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:21:32 | 204210K->139414K(1023424K), 0.9901303 secs]
                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:22:25 | 2009-12-04 20:22:25.316 WARNING Login Failure: all modules ignored
                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:22:25 | 2009-12-04 20:22:25.457 NOTIFICATION J2EE RMI-00004 Invalid username or password for GC3App (guest). Authentication failed.
                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:23:02 | 2009-12-04 20:23:02.629 WARNING Login Failure: all modules ignored
                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:23:02 | 2009-12-04 20:23:02.629 NOTIFICATION J2EE RMI-00004 Invalid username or password for GC3App (guest). Authentication failed.
                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:23:36 | 2009-12-04 20:23:36.380 WARNING Login Failure: all modules ignored
                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:23:36 | 2009-12-04 20:23:36.380 NOTIFICATION J2EE RMI-00004 Invalid username or password for GC3App (guest). Authentication failed.
                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:46:59 | 2009-12-04 20:46:59.610 WARNING Login Failure: all modules ignored
                        INFO | jvm 1 | 2009/12/04 20:46:59 | 2009-12-04 20:46:59.610 NOTIFICATION J2EE RMI-00004 Invalid username or password for GC3App (guest). Authentication failed.

                        I had looked into all the threads and changed the password of GC3Encodedpassword as VAU9uZtJtMwEb3tIVKgN49bfrnE=

                        I also tried GC3password=CHANGEME.

                        None of them worked out. Can you help me from coming out of this pls....

                        Thanks

                        Comment


                        • #13
                          Re: otmapp55 not starting

                          If you run select * from gl_user where gl_user_gid = 'guest'; then it should return the info for the guest user. Is the gl_password = 'VAU9uZtJtMwEb3tIVKgN49bfrnE='?

                          --Chris

                          Comment


                          • #14
                            Re: otmapp55 not starting

                            In SQL*Plus as user GLOGOWNER, run:
                            @dbpatch_55.sql
                            Enter the passwords and connection strings when prompted

                            Check the log files (dbpatch log and update_content log) to ensure they are error free before proceeding to the next step
                            Have you checked all logs under glog/oracle/script8 folder?
                            dbpatch_55_XXX.log
                            update_content_XXX.log
                            update_password_XXX.log
                            --
                            Joseph Liang
                            MavenWire APAC
                            http://www.mavenwire.com/

                            Comment


                            • #15
                              Re: otmapp55 not starting

                              update_content, update_password are error free... dbpatch_55 has 1 error.. below is the same.

                              ERROR APPLYING update6629295b
                              ORA-00955: name is already used by an existing object
                              Updating password for new gl_users
                              (Call for updating password is update_password.cmd )

                              Comment

                              Working...
                              X