Announcement

Collapse
No announcement yet.

Performance issues on OTM 6.3.6

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Performance issues on OTM 6.3.6

    Hi,

    We are getting Server t3://xx:7001 is not responding error very frequently. Note, this is a freshly installed Dev Server and not many transactions are done till now.

    Please find the below logs:
    INFO | 2015/07/04 03:44:51 | [INFO ][memory ] [YC#338] 17383.252-17383.325: YC 3435459KB->2719611KB (4194304KB), 0.074 s, sum of pauses 73.025 ms, longest pause 73.025 ms.
    INFO | 2015/07/04 03:44:52 | [INFO ][memory ] [OC#90] 17384.219-17384.777: OC 2950941KB->427672KB (4194304KB), 0.558 s, sum of pauses 482.288 ms, longest pause 482.288 ms.
    INFO | 2015/07/04 03:44:54 | [INFO ][memory ] [YC#339] 17386.942-17387.017: YC 1577642KB->1219758KB (4194304KB), 0.074 s, sum of pauses 73.981 ms, longest pause 73.981 ms.
    INFO | 2015/07/04 03:44:57 | [INFO ][memory ] [YC#340] 17389.457-17389.541: YC 2096562KB->1738677KB (4194304KB), 0.084 s, sum of pauses 83.275 ms, longest pause 83.275 ms.
    INFO | 2015/07/04 03:44:59 | [INFO ][memory ] [YC#341] 17392.109-17392.165: YC 2598934KB->2241114KB (4194304KB), 0.056 s, sum of pauses 55.674 ms, longest pause 55.674 ms.
    INFO | 2015/07/04 03:45:02 | [INFO ][memory ] [OC#91] 17393.706-17394.649: OC 3035091KB->428243KB (4194304KB), 0.944 s, sum of pauses 820.069 ms, longest pause 820.069 ms.
    INFO | 2015/07/04 03:45:04 | [INFO ][memory ] [YC#342] 17397.043-17397.106: YC 1583634KB->1225813KB (4194304KB), 0.063 s, sum of pauses 62.873 ms, longest pause 62.873 ms.
    INFO | 2015/07/04 03:45:08 | [INFO ][memory ] [YC#343] 17400.293-17400.350: YC 2075954KB->1718132KB (4194304KB), 0.056 s, sum of pauses 56.038 ms, longest pause 56.038 ms.
    INFO | 2015/07/04 03:45:17 | [INFO ][memory ] [YC#344] 17409.515-17409.669: YC 2347325KB->1990529KB (4194304KB), 0.155 s, sum of pauses 154.284 ms, longest pause 154.284 ms.
    INFO | 2015/07/04 04:04:23 | Stopped Launched Process...

    Any info on this regard will be helpful.

    Regards,
    Uma

  • #2
    Re: Performance issues on OTM 6.3.6

    Hi Uma,

    Can you let me know on which user action you get this error and if I am not wrong your application server stops responding not the web server.
    Regards,
    Shivraj M.

    Comment

    Working...
    X